PASSIE EN KWALITEIT


Als dochter uit een ondernemende familie heb ik, Kristel David, al vroeg geleerd hoe belangrijk het is om je eigen pad te bewandelen. De filosoof Spinoza zei indertijd: ‘Er is geen andere weg dan de eigen weg’ en bij deze uitspraak sluit ik me voor de volle 100% aan. Sterker nog, ik heb er mijn levensmotto van gemaakt.


Na mijn HBO-studie, werkzaamheden in het bedrijfsleven en verblijf in het buitenland, heb ik in 2005 het roer definitief omgegooid. Mijn eigen uitdagingen en leermomenten uit zowel mijn werk als privéleven heb ik opgepakt en vanaf dat moment ingezet voor mijn missie: het in balans brengen en houden van mensen. Mijn eigen bedrijf KristelClear was een feit.

Professionaliteit staat bij mij hoog in het vaandel. Ik heb diverse HBO-opleidingen als Voetreflextherapeute, Stressconsultant en Medische basisopleiding afgerond. Daarnaast volg ik jaarlijks diverse trainingen en bij- en nascholingen gericht op mijn vakgebied. Bij mijn eigen weg hoort ook een constante persoonlijke groei. Stilstand is voor mij achteruitgang. Een persoonlijke coach houdt mij regelmatig een spiegel voor, zodat ik mijn toekomst zo ‘clear’ mogelijk op het netvlies blijf hebben.
Ik ben dol op netwerken en geniet van het contact met andere mensen. Leren. Inspireren. Verbinden. Drie woorden die veel voor me betekenen.

Ook mijn persoonlijke leven is belangrijk in het werk als therapeute. Ontspanning haal ik uit gesprekken en uitjes met mijn jongens, vrienden en vriendinnen.
Een stevige wandeling geeft me rust. Ik kan dan intens genieten van alles wat de natuur te bieden heeft.
Ook reis ik graag de wereld rond waarbij Azië altijd blijft trekken. Het leren kennen van nieuwe culturen, omgevingen en mensen is mijn grootste bron van inspiratie.
Als rasechte Zeeuwse verlaat ik graag mijn woonplaats Breda om in elk jaargetijde aan de kust uit te waaien.


HARTelijke groet,

Kristel


"Wandelen is het beste medicijn"

HIPPOCRATES

WAAR IK VAN GENIET


GUN JEZELF EEN REFLEXZONE BEHANDELING
BOEK JE SESSIE NU!WAT ZEGGEN MIJN CLIËNTEN